Welkom
Over ons
Producten
Contact
Nederlands Deutsch English


Dutch Rubber Seals [Uw partner in rubber en kunststoffen, Advies en Inkoop en logistiek]

Partner in rubber en kunststoffen

Dutch Rubber Seals levert al vele jaren rubber- en kunststofproducten, zowel standaard producten als ook producten volgens klantspecificatie, aan de industriële markt en de automobielmarkt in Europa, en heeft bewezen een betrouwbare partner voor haar klanten te zijn.

De filosofie van Dutch Rubber Seals is om onze kennis en ervaring op het gebied van rubber en kunststoffen op een zodanige manier in te zetten dat onze zakenpartners geholpen worden met goede, snelle en economisch verantwoorde oplossingen voor hun problemen.
Het staat buiten kijf dat deze oplossingen aan het kwaliteitsniveau moeten voldoen dat onze partners verlangen.

Voor gedetailleerde informatie verzoeken wij u op “Producten” in het menu te klikken.

Advies

Naast leverancier van rubber- en kunststofproducten analyseert Dutch Rubber Seals tevens in opdracht van bedrijven het bestaande productenpakket en adviseert hoe en waar besparingen c.q. verbeteringen mogelijk zijn. indien gewenst voeren wij die ook voor onze opdrachtgevers uit.

Inkoop en logistiek

Tenslotte beheren wij, in opdracht van enkele internationaal opererende bedrijven, de “C-leveranciers” ter ontlasting van de eigen inkooporganisatie van deze bedrijven. Dutch Rubber Seals onderhoudt de contacten met leveranciers, koopt in, verzamelt en levert producten uit volgens planning van de klant.

Dit betekent dat Dutch Rubber Seals verantwoordelijk is voor een precieze afstemming tussen leveranciers enerzijds, en eindafnemers anderzijds.